blog image

Vyměnila jsem finance za vagínu

16 let jsem úspěšně podnikala ve financích. Vyměnila jsem finance za vagínu? Vlastně, když se nad tím zamyslím, peníze od vagíny nejsou tak daleko a hlavně obě témata jsou propojená v druhé čakře. Je to také otázka uzemnění, ukotvení, jistoty, sexuality (nejvyšší spiritualita).

Pozoruji, že ve společnosti máme takové dvě skupinky. Ti, kteří milují peníze, majetek…a ti kteří ulítli do vesmírného světa. Ti, kteří mají peníze, by jistě měli v druhé polovině života hledat vyšší smysl bytí, aby dosáhli rovnováhy a ti kteří odlítli do duchovního světa, zapomněli, že jsme se do materiálního světa narodili, takže to nemůžeme ignorovat a znevažovat. Tomu říkám skutečný balance, když jsou vyrovnané tyto polarity a když tyto světy propojíme a ani jeden svět nehaníme.


Proč se projekt jmenuje “MOJE VAGÍNA”?

Jsem velmi přímá a tak nevím, proč bych měla chodit kolem “toho tam dole :-)” jako kolem horké kaše. Patří k nám! VAGÍNA. Je to naše životní síla, naše tvořivost, naše pravá intuice, hluboká pokladnice i světice :-)

Podnikala jsem 16 let a předtím byla zaměstnaná 7let v korporátním světě. Silné konkurenční prostředí, převážně v mužské polaritě, chladné nádobě, ve kterých se probírala pragmatická čísla. Po těchto 23 letech jsem si řekla a DOST, stačilo!

Opustila jsem svět čísel a oddala se své intuici a věřila jsem, že budu dělat něco, co mě skutečně naplňuje a co má “vyšší” smysl. 

 

3,5 roku TVOŘÍM, to jsem vůbec nevěděla, že to umím. A jak tvořím, tak se mi také rozvibrovala moje vagína :-) Je jásavá, radostná, naplněná, že konečně může dělat to, co chce♥

Když jsem byla součástí jednoho semináře, tak jsem se podělila v úvodním kruhu seznamování, že mi vibruje vagína a já viděla jak vagíny účastnic, taky chtěly vibrovat. Rozsvítily se ženám oči, byly plné radosti a hravosti. A o to tady jde!

Jednou jsem byla na golfovém turnaji a tam mě oslovil známý gynekolog, který vlastní soukromou kliniku a říká mi, že se mu líbí můj projekt Království Duše a že už neví co s těmi ženami má dělat, že mi je bude posílat :-) Nejprve jsem nerozuměla o co jde, viděla jsem tehdy jen ten obchodní rozměr :-), ach ta hlava omezená :-) Ale tato věta rozjela proud nového inovativního projektu s názvem MOJE VAGÍNA. 

Krůček po krůčku mě to vedlo a já se nechala vést! Prošla jsem dva roky sebezkušenostní cestou a tvořila tento druhý projekt ve spolupráci s lékaři. 

Přišly mi hned od začátku dvě otázky:

První byla….Umíš si povídat se svojí vagínou?

Druhá byla….Rozumíš sama sobě?

Jiný gynekolog mi řekl, natočte klip a umístíme ho do čekárny na gynekologie, tak já ho natočila :-)

Celou dobu jsem vedle příprav, pracovala sama na sobě. Minulý rok dorazila do České republiky Miranda Gray, která léčí ženy po celém světě, autorka velmi známé knihy “Rudý měsíc”, “Probouzení ženské energie”. Tato žena minulý rok zasvětila 40žen jako “Moon Mother®” (měsíční matka) a naučila nás techniky jak pomoci ženám se uzdravit, napojit se na proud ženské energie, na svou vnitřní sílu, pochopit 4 archetypy v nás v průběhu menstruační fáze i v průběhu celého života, naučila nás jak nasytit naše lůno. 

A já jsem za to nesmírně vděčná, že mohu jít touto cestou.

Dodělávám tento rok školu Loona Dance®, kde se také učím léčivé techniky v podobě prožitkového tance, abych uvolnila ženám dělohy, pánevní dno, abychom neměly rakoviny, byly sebe-vědomé, uměly o sebe pečovat, upřímně se radovat, špatných zážitků a vzorců v děloze se zbavovat.

To je mé poselství. Je to moje vášeň!

Je to nepopsatelný zážitek, když klientka přišla za mnou se zdravotními problémy. Po našem jednom sezení jí řekla její maminka, že jí domů přišla jiná dcera, proměnila se před očima, zářila štěstím! Když jsme se viděly podruhé, skočila radostí na mě. Vůbec jsem to nečekala, ani jsem netušila, jak rychle se někdy věci dokážu proměnit. Tělo se uzdravuje velmi rychle, pokud jsme ovšem připraveni se odpoutat.

A to jsou ty okamžiky, kdy i já jsem obdarovaná!

Má to obrovský smysl a jdu dál…..jsem LVICE!

Samy mrkněte na webové stránky i ostatní podstránky :-)

Jste vítané!

Jana Štantejská

Budete se s ní potkávat při léčení a probuzení ženského lůna i při zážitkových ceremoniích a přechodových rituálech. S Janou zjistíte, že vagína rozhodně není něco, o čem bychom se měly bát mluvit nebo co bychom měly přehlížet.